Πανηγυρικός εορτασμός Πολιούχου Πειραιώς Αγίου Σπυρίδωνα


Με την αρμόζουσα τιμή και μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στον Πολιούχο της Πόλεως του Πειραιώς Άγιο Σπυρίδωνα, πραγματοποιήθηκαν και αυτή τη φορά οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς.

Σε αυτές προεξήρχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεοςκαι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος προσκεκλημένοι τουΣεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Σεραφείμ.Το βράδυ στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος μαζί με τους άλλους Αρχιερείς ενώ συνάμα κήρυξε και τον Θείο Λόγο. Την κυριώνυμο ημέρα στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε οΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος ο οποίος και κήρυξε τον Θείο λόγο.

Στον εορτασμό του Αγίου Σπυρίδωνος υπήρξε πάνδημη συμμετοχή του κόσμου και των αρχών της Πόλεώς μας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνος υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου Πειραιά και της Μπάντας του Λιμενικού Σώματος καθώς επίσης και παρουσίας πλήθους πιστών..

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου