Από το 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς


Στην γεμάτη κόσμο και ενθουσιασμό αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 το 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 350 νέοι και νέες από τα Κατηχητικά Σχολεία και τις Νεανικές Συντροφιών των Ενοριών της Μητροπόλεώς μας.
Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, συνεχάρη τα παιδιά και τους χορωδούς για τον ενθουσιασμό μου μετέφεραν και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεώς μας για την διοργάνωση.
Με αφορμή την 8η επέτειο από την εκλογή του τότε Επισκόπου Χριστιανουπόλεως Σεραφείμ ως Μητροπολίτου Πειραιώς (28/02/2006), παρουσιάστηκε σύντομο βίντεο με στιγμές από την εκλογή και ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς κ. Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος προσέφερε στο Σεβασμιώτατο μας Εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνος, Πολιούχου της πόλεως του Πειραιά, ως ενθύμιο της. Λαμβάνοντας το λόγο ο Μητροπολίτης Πειραιώς, αφού ευχαρίστησε όλους, ευχήθηκε ο Άγιος Σπυρίδωνας να φυλάτει και οδηγεί τη ζωή όλων μας.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου