Πολύ τραγούδι βρε παιδάκι μου…


(με σημαντικό υστερόγραφο)
Με τη χάρη του Θεού συνεχίστηκαν και χθες Σάββατο (18/01/2014) οι Κατηχητικές μας Συνάξεις για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και του Δημοτικού το πρωί και για το Γυμνάσιο και Λύκειο το απόγευμα.

Κατά τη χθεσινή ημέρα λοιπόν μέσα στο Πνευματικό μας Κέντρο είχε μαζευτεί ένα μεγάλο σύννεφο που το έλεγαν «Πεντάγραμμο»… Αυτό το σύννεφο λοιπόν μας είπε ότι την Κυριακή της Απόκρεω θα βρέξει και φέτος νότες και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις «εκτελέσουμε» (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Το πήραμε απόφαση και ξεσηκώσαμε τη γειτονιά με τα τραγούδια μας… Παρακαλέσαμε μάλιστα και την χρυσή μας κυρία Μάρα (η οποία εκτός από χρυσά χεράκια έχει και χρυσή φωνή) να μας μάθει λίγο να τραγουδάμε…

Το αποτέλεσμα θα φανεί την Κυριακή της Απόκρεω (23/02/2014) όπου στην καθιερωμένη Συνάντηση γονέων θα διεξαχθεί ο 7ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Ενορίας μας!!! Αλλά για αυτό αναλυτικά σε άλλες αναρτήσεις… 

Υ.Γ.: Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 6:00 το απόγευμα, στη Σχολή Γονέων της Ενορίας μας, θα μιλήσει ο Πρωτ.Βασίλειος Τσιμούρης για τον Νέο Άγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, Γέροντα Πορφύριο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου