… και μετά την «βροχή»… "ΧΙΟΝΙ"!!!


Μας αξίωσε ο Θεός για ακόμη ένα Σάββατο να βρεθούμε στα Κατηχητικά μας Σχολεία!

Το έχουμε ξαναπεί… κάθε φορά τα παιδιά έχουν ένα μοναδικό τρόπο να μας εκπλήσσουν!

Σήμερα μπορεί να μην είχε ταινία, αλλά τα αγόρια βρέθηκαν στη στιγμή των Εισοδίων της Θεοτόκου και «παρακολούθησαν» από «κοντά» το γεγονός, ενώ τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας άκουσαν λίγα και απλά λόγια σχετικά με την προσευχή.
Τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά του Δημοτικού «απαίτησαν» και έλαβαν ΧΙΟΝΙ.. και αφού μάζεψαν αρκετό, έφτιαξαν το καθένα το δικό του ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ και τον έντυσαν κατάλληλα. Και κάπου εκεί... να σου ξεπετάγεται και μια κουκουβάγια...!!! (από που μας ήρθε ούτε που το καταλάβαμε)

Οι αδικημένοι του Σαββατιάτικου πρωινού μας, τα κορίτσια!!! Και αυτό γιατί στην κ.Μάρα μας εμφανίστηκε μια τόσο δα μικρούλα ίωση και της πήρε (δυστυχώς για λίγο) τη φωνή και έτσι σήμερα δεν είχαμε τη χαρά να γευθούμε από το γλυκό της. Βέβαια σκεπτόμενοι καλύτερα όλοι στη συνέχεια αντιληφθήκαμε ότι ήμασταν και εμείς χαμένοι… γιατί όλο και κάτι ψυχουλάκια τρώγαμε κι εμείς… Αλλά δεν πειράζει… συμφωνήσαμε και μας τα χρωστάει!!!

Κατά τα λοιπά, επειδή πλησιάζουν τα Χριστούγεννα (ήδη το «Χριστός Γεννάται» ακούγεται στις Εκκλησιές μας) δώσαμε και τους πρώτους ρόλους για την Γιορτή που θα κάνουμε στις 21 Δεκεμβρίου!!! Περισσότερα όμως γι αυτό σε επόμενες αναρτήσεις…!

Προς το παρών… εις άλλα με υγεία!!!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου