Βραδιά ενίσχυσης Φιλανθρωπικού Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς


Σε ένα κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο από κόσμο που προσήλθε για να ενισχύσει το Φιλανθρωπικό Έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, παρουσιάστηκε το έργο
"Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ, ας παίξω κι ας γελάσω" από το Λύκειο των Ελληνίδων Σαλαμίνας. Στην παράσταση που περιελάμβανε "τραγούδια και χορούς από τον κύκλο της ζωής" συμμετείχαν και οι χορευτικές ομάδες του ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και του Περιφ. Τμήματος Χορού ΠΕΙΡΑΙΑ.Την εκδήλωση οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιώς και παρουσίασαν η δημοσιογράφος κυρία Μαρία Νικόλτσιου μαζί με τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου Μητροπολίτου κύριο Δημήτριο Αλφιέρη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και τιμήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς μα το παράσημο του Αγίου Σπυρίδωνα ο κύριος Δημήτριος Κοντομηνάς, για την όλη στήριξη που παρέχει στο Φιλανθρωπικό Έργο της Μητροπόλεώς μας. Το παράσημο απένειμε ο Υπουργός Υγείας κύριος Άδωνις-Σπυρίδωνας Γεωργιάδης παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ. Επίσης τιμήθηκε με το παράσημο του Αγίου Σπυρίδωνα και ο καπετάν Νικόλας Φράγκος για την στήριξη που παρέχει στο Φιλανθρωπικό Έργο της Μητροπόλεώς μας. Το παράσημο παρέλαβε η κόρη του κα Μαρία Φράγκου, καθώς ο πατέρας της καπετάν Νικόλας δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθή στην εκδήλωση.


Τιμήθηκαν επίσης το Λύκειο Ελληνίδων Σαλαμίνος στο πρόσωπο της προέδρου του κας Σωσώ Σακελλαρίου για την στήριξη του Φιλανθρωπικού Έργου της Μητροπόλεώς μας με την υπέροχη παράσταση που ετοίμασαν και παρουσίασαν, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κος Σοφοκλής Ξυνής, καθώς ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ υπήρξε ο Μέγας Χορηγός της βραδιάς και η κυρία Μαρία Νικόλτσιου που παρουσίασε την όμορφη εκδήλωση.

Τέλος, την εκδήλωση τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Σταύρος Χρήστου, ο Δήμαρχος της Πόλης του Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές κ. Αναστάσιος Νεράντζης και κ. Παναγιώτης Μελλάς.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου