Βροχή οι νότες...!!!


Με τη μαθητική συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού μας Κέντρου, ολοκληρώθηκαν τα φετινά μαθήματα Κιθάρας και Αρμονίου τα οποία παρακολουθούν τα παιδιά της Ενορίας μας. 

Οι μικροί μουσικοί μας, μας χάρισαν μια και πλέον ώρα εξημέρωσης… αφού ως γνωστόν ¨η μουσική εξημερώνει τα ήθη». Έτσι κι αλλιώς όλοι έχουμε ανάγκη από εξημέρωση, αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. 

Απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους, ο Υπεύθυνος Νεότητος της Ενορίας μας, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, σημείωσε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να πλησιάσουν και να γνωρίσουν το Χριστό, υπογραμμίζοντας με έμφαση πως «ο βασικός σκοπός και στόχος όλων των νεανικών μας δραστηριοτήτων είναι αυτός ο ακριβώς: να γνωρίσουν τα παιδιά το Χριστό μας και τη λατρευτική ζωή της Εκκλησίας μας».

Συνεχάρη τόσο τα παιδιά για το πρόγραμμα που παρουσίασαν όσο και τους καθηγητές τους, τον κ.Θεόδωρο Πάγκαλο (όχι τον πολύ γνωστό) και την κ.Αλεξάνδρα Πατακού.

Μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν την συνάντησή τους – πρώτα ο Θεός – για το τέλος Σεπτεμβρίου.

















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου