Σήμερα "πήγαμε" στο Άγιον Όρος!!!


Με πλούσιες πνευματικές εμπειρίες η σημερινή μας μέρα!

Είχαμε τη χαρά να επισκεφθεί την Ενορία και τα Κατηχητικά μας, ένας δικός μας άνθρωπος από τα παλιά! Αυτές τις ημέρες βρίσκεται για λίγο κοντά μας ο π.Ιωακείμ, παλαιό στέλεχος και συνεργάτης της Ενορίας μας, ο οποίος τα τελευταία 17 χρόνια δίνει τον δικό του πνευματικό αγώνα στο Περιβόλι της Παναγιάς, το Άγιον Όρος. Ακολουθούν φωτογραφίες και video
Στο Κατηχητικό Τμήμα των αγοριών είχε την ευκαιρία ο π.Ιωάκειμ να μιλήσει στα παιδιά για τον Άθωνα και τις πνευματικές εμπειρίες που χαρίζει απλόχερα σε όλους όσοι τον επισκέπτονται. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα παιδιά άκουγαν με ενδιαφέρον τα όσα έλεγε ο π.Ιωκείμ και οι ερωτήσεις τους ήταν πολλές. Στο τέλος έδωσε σε όλα τα παιδιά που προσήλθαν σήμερα στα Κατηχητικά μας, εικόνα του Χριστού από το Άγιο Όρος.

 Κατά τα λοιπά… το Πνευματικό μας Κέντρο σήμερα, ΑΔΕΙΑΣΕ…

Καταρχήν τα κορίτσια του κατωτέρου άρχισαν να προσέρχονται στο Μυστήριο της Εξομολογήσεως και το σημερινό τους μάθημα πραγματοποιήθηκε στο Ναό.

Τώρα… από τη μια τα αγόρια που βγήκαν για προπόνηση μετά το κατηχητικό μάθημα, από την άλλη «τα μικράκια μας» που εκμεταλλεύτηκαν το πολύ καλό καιρό και «το έριξαν έξω»… ψυχή ζώσα δεν υπήρχε στο Πνευματικό Κέντρο.










 



 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου