Μητροπολίτης Πειραιώς: Επιχειρούν να φτιάξουν μια νέα ράτσα χωρίς Χριστό και Ελλάδα


Για την επιχειρούμενη παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας μίλησε οΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, το Σάββατο 30 Μαρτίου, στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, για την 25η Μαρτίου, στέλνοντας μηνύματα σε αποδέκτες εντός και εκτός επικράτειας.

Παίρνοντας αφορμή από το «Κρυφό Σχολειό» του Νικολάου Γύζη, εξέφρασε τη συγκίνησή του για την Πατρίδα και την πίστη μας, που «πύργωσε τέτοιες λεβέντικες και μοναδικές και
ανεπανάληπτες ιστορικές στιγμές στην παγκόσμια σκηνή».

Μιλώντας για τα «τέσσερα ατέλειωτα μαύρα εκατόχρονα», χαρακτήρισε απάτριδες και ανιστόρητους χωρίς αισθήματα και ψυχή, τους δήθεν επιστήμονες, πολιτικούς, φιλόλογους και πολιτικούς αναλυτές, οι οποίοι επιχειρούν να «αλλοιώσουν την ιστορική μνήμη του λαού μας. Να φτιάξουν μια νέα ράτσα… που να μην δονείται από την Ελλάδα, που να μην πιστεύει στο Χριστό, που να μην έχει σχέση με το γένος των Ελλήνων» .

 Τέλος σημείωσε πως «κανένας δαίμονας, κανένα ξωτικό του διεθνιστικού περιπαίγματος δεν θα μπορέσει ποτέ να αλλοιώσει αυτή την αλήθεια».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου