Η γλυκιά μέρα από το πρωί φαίνεται...


Καθυστερήσαμε…., αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ…!!!
Τη σημερινή ανάρτηση έπρεπε να την διαβάσετε από το περασμένο Σάββατο… (όπως ίσως καταλάβατε – μας το επισημάνατε κιόλας – δεν σας γράψαμε νέα μας από τα Κατηχητικά).

Ζητούμε συγγνώμη, αλλά λίγο το γλυκό που φάγαμε, λίγο η ετοιμασίες μας για ενοριακή δραστηριότητα…. Λίγο κάτι δέκατα… πέρασαν οι μέρες και δεν προλάβαμε…

Γράφουμε όμως σήμερα… Το Σάββατο λοιπόν
που πέρασε ήταν η σειρά των παιδιών της προσχολικής ηλικίας να μας κεράσουν γλυκό… και τι γλυκό ε;;;; 

Τα κορίτσια έχουν ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες τους για τον διαγωνισμό τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί με την δέουσα επισημότητα την Κυριακή της Απόκρεω… (είπαμε θα τα πούμε άλλη ώρα αυτά)!!! Τα καημένα τα παιδάκια νομίζουν ότι θα πάρουν πρώτη θέση…. Πάντως μάθαμε – από έγκυρες πηγές – ότι οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού είναι δικά τους…. Αυτό σημαίνει ότι ο συναγωνισμός γίνεται ενδιαφέρον και αποκτά ιδιαίτερη αξία η συμμετοχή μας….

Τα αγόρια συνεχίζουν τις προπονήσεις τους για το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και όσο για το διαγωνισμό….. το μόνο που έχουν βρει μέχρι τώρα είναι το τι θα κρατάνε για την παρουσίαση του τραγουδιού τους…. Ε Κ Π Λ Η Ξ Η!!!

Αυτά προς το παρών γιατί ο χρόνος τρέχει, κι εμείς προσπαθούμε να τον προλάβουμε!!!

Χαιρετίσματα και ευχές….





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου