Ευλογία Βασιλόπιττας για «το Ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας»


Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, εξέφρασε την ικανοποίησή του και την ευγνωμοσύνη του προς το Θεό, για την ανοδική πορεία που διαγράφει «το Ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας», ευχαριστώντας από
καρδιάς τόσο τους παραγωγούς που διακονούν σε αυτό, όσο και τους Διευθυντές με τους εργαζομένους που καθημερινά, χάριτι Θεού, ανταποκρίνονται στις ανάγκες του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεώς μας.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα Ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικονήσσου κ.Ιωσήφ, ο οποίος ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, σημείωσε ότι το Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας πρέπει να παραμείνει ζωντανό, γιατί αποτελεί πνευματικό φάρο ο οποίος φωτίζει και σώζει ανθρώπινες ψυχές.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, έδωσε ως Ευλογία στους παραγωγούς και συνεργάτες του Ραδιοφώνου, Εικόνα της Φιλοξενίας του Αβραάμ, ευχόμενος προσωπικά στον καθένα καλή δύναμη και Θεία Φώτιση για τον Ευαγγελισμό των ανθρώπων μέσω των ερτζιανών.



 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου