Γλυκό… Σάββατο!!! (με υστερόγραφο)



Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερα γλυκιά ημέρα. Όλες οι ημέρες δηλαδή είναι καλές, αλλά η σημερινή είχε κέρασμα!!!
Συγκεκριμένα η «χρυσή μας κυρία Μάρα με τα χρυσά της τα χεράκια» έφτιαξε κέικ….  και μάλιστα δύο. Το ένα το έφαγαν τα κορίτσια του κατωτέρου… και το άλλο το έφεραν κέρασμα στα αγόρια.... Παραξενευτήκαμε, δεν το κρύβουμε… Σε σημείο που νομίζαμε ότι κάτι έχουν ρίξει μέσα για να μας ξεκάνουν… Μη γελάτε… Αν βλέπατε με τι ευγένεια έφεραν και σέρβιραν τα κομμάτια, το ίδιο ακριβώς θα σκεφτόσασταν.
Αποτέλεσμα;
ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ τις κακολογήσαμε γιατί το κέικ ήταν υπέροχο και η προσφορά τους αληθινή και ουσιαστική!!! Τις ευχαριστούμε ειλικρινά που μας σκέφτηκαν (γιατί θα μπορούσαν να είχαν φάει και τα δύο κέικ).
Κατά τα λοιπά… Τα μικρά μας, βλέποντας τις προηγούμενες ημέρες τον καιρό να είναι άστατος, σκέφτηκαν , μέσα σε όλα, να φτιάξουν ομπρέλες για να προφυλαχτούμε από την βροχή!!! Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε παρακάτω.
Υ.Γ.: Αύριο ξεκινάει το διενοριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Η Ομάδα Δημοτικού της Ενορίας μας, θα βρεθεί στο γήπεδο με την αντίστοιχη ομάδα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Καραβά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 2:00 το μεσημέρι στα «βοτσαλάκια». Όσοι πιστοί…!!!




...σε ποιον ή ΠΟΙΑ να ανήκει αυτό το χέρι;;; Θα τα ανακαλύψουμε...















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου