Επανήλθαμε…


Χριστός Ανέστη!
Μετά από δύο ολόκληρα Σαββατοκύριακα, βρεθήκαμε και πάλι, όπως πριν το Πάσχα, στο Πνευματικό μας Κέντρο.
 Βέβαια όχι ότι την Μεγάλη Εβδομάδα και την Διακαινήσιμο δεν ανταμώσαμε καθόλου. Δόξα το Θεό, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, το φετινό Πάσχα είχε μεγάλη και ιδιαίτερη νεανική οσμή.

Από την προετοιμασία και τον στολισμό της Εκκλησίας μας, από τα εγκώμια που έψαλλαν οι μυροφόρες και τα παιδιά που έμειναν δίπλα στον Εσταυρωμένο και στον Επιτάφιο, μέχρι την παραλαβή του Αγίου Φωτός και την Ανάσταση του Κυρίου μας, παιδιά και Στελέχη, ζήσαμε για ακόμη μία χρονιά, όμορφες στιγμές Ενοριακής Ζωής…

Σήμερα λοιπόν βρεθήκαμε και πάλι στο Κατηχητικό μας και παρόλο που δεν καταλάβαμε στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Μητροπόλεως Πειραιώς ούτε 1η ούτε 2η θέση, συνεχίσαμε τις προπονήσεις μας κανονικά… Εξάλλου κανονίζουμε να δώσουμε μερικά φιλικά μέχρι τα μέσα Ιουνίου και πρέπει να κρατηθούμε σε φόρμα.
Όσοι δεν είχαμε ειδωθεί, ανταλλάξαμε  Αναστάσιμους χαιρετισμούς, είπαμε πως περάσαμε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, ενώ στο μάθημά μας μιλήσαμε τόσο για την Κυριακή των Μυροφόρων, όσο και για τα όσα συμβολίζει η εικόνα της Αναστάσεως του Κυρίου μας.

Στη συνέχεια, συνεδρίασε και η Ενοριακή Επιτροπή Νεότητος, όπου μεταξύ άλλων, αποφάσισε την διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής, αφού πρώτα γίνει η απαραίτητη προετοιμασία.
Επίσης Σας ανακοινώνουμε ότι – πρώτα ο Θεός – η 28η γιορτή λήξης των Κατηχητικών μας Σχολείων και των Νεανικών Ενοριακών Συντροφιών, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου, στο προαύλιο του Ναού μας. Λεπτομέρειες εν καιρώ…

Προς το παρών… καλό υπόλοιπο…!!!
Χριστός Ανέστη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου