Η μέρα μας ξεκίνησε…


…καταρχήν ευχάριστα!

Για μία ακόμα φορά το Ενοριακό μας Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο. Η ομάδα του δημοτικού στην καθιερωμένη της προπόνηση και όλοι οι υπόλοιποι μεταξύ πρόβας θεατρικών και γενικότερης προετοιμασίας για την εορτή της 25ης Μαρτίου.


Στο Κατηχητικό μας σήμερα, τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας μίλησαν για το Κρυφό Σχολειό αναφερόμενοι στο «Φεγγαράκι μου λαμπρό…». Ζωγράφισαν τσολιαδάκια και έπαιξαν με κέφι, χαρά και ενθουσιασμό.

Τα μεγαλύτερα παιδιά του Δημοτικού, είχαν απορίες και ερωτήσεις σχετικά με τον Ακάθιστο Ύμνο, οπότε η συζήτησή μας, κινήθηκε στους Χαιρετισμούς και το Ιστορία τους.
Και ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε με τα παιδιά του Γυμνασίου για το γήπεδο. Σήμερα είχαμε αγώνα με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς. Η σέντρα έγινε και το σκορ άνοιξαν τα παιδιά του Αγίου Δημητρίου στα τρία πρώτα λεπτά.

Μετά από πολύ καλές φάσεις και για τις δύο ομάδες το πρώτο ημίχρονο έληξε με την ομάδα μας να προηγείται 3-1.

Δυστυχώς όμως ο αγώνας δεν τελειώνει στο ημίχρονο… και όπως ήταν φυσικό μετά από  πέντε λεπτά ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν αρνητικά διακείμενο απέναντί μας.
Ένα σας αναφέρουμε: Τελικό σκορ….. 7-4 (χάσαμε φυσικά).

Αξίζει πάντως να δώσουμε συγχαρητήρια στον Διαιτητή, ο οποίος παρότι ήταν από την ομάδα του Αγίου Δημητρίου, η διαιτησία του ήταν παραπάνω από υποδειγματική!!!

Τα υπόλοιπα εν καιρώ, γιατί έχουμε και συνέχεια…
Προς το παρών…. καλό απόγευμα!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου