Σταματάω… δεν περιγράφω άλλο…


Με μια μεγάλη δόση αθλητισμού κύλισε, μεταξύ άλλων, η χθεσινή Κυριακή μας.  Ναι, όπως καταλάβατε, είχαμε αγώνες. Και όχι έναν, ούτε δύο , αλλά τρεις… Και το δημοτικό και το γυμνάσιο και το λύκειο… τουλάχιστον έτσι γνωρίζαμε έως και τις 2:15 το μεσημέρι… όπου χτύπησε το τηλέφωνο.
Πριν αναφερθούμε στο τηλεφώνημα, αξιοσημείωτο είναι να διαβάσετε παρακάτω πως εξελίχθηκε ο αγώνας του γυμνασίου.


Ας επιστρέψουμε όμως στο τηλεφώνημα… Εκεί ενημερωθήκαμε ότι ο αγώνας του δημοτικού δεν θα πραγματοποιηθεί γιατί η άλλη ομάδα δεν θα πήγαινε στο γήπεδο. Έλα όμως που τα παιδιά της ενορίας μας είχαν μαζευτεί ήδη στο Πνευματικό Κέντρο και δεν έβλεπαν την ώρα να φύγουμε για το γήπεδο…!!!

Άντε τώρα να τους πεις, ότι δεν θα παίξουν μπάλα… Καταλαβαίνετε…
Τέλος πάντως στην είπαμε να τονίσουμε το γεγονός ότι νικήσαμε χωρίς καν να χρειαστεί να ιδρώσουμε… ΜΑΤΑΙΑ.

Μετά προτάξαμε την φράση: «Είδατε; Στο άκουσμα και μόνο ότι θα πάμε, οι άλλοι φοβήθηκαν και δεν θα κατέβουν καν στο γήπεδο». ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
Εκεί αυτά: «θέλουμε να παίξουμε, θέλουμε να παίξουμε».

Τι να κάνουμε λοιπόν, μπήκαμε όλοι στα αυτοκίνητα, έτσι όπως είχαμε προγραμματίσει και ξεκινήσαμε για τα «βοτσαλάκια».

Και η ομάδα του γυμνασίου και η ομάδα του λυκείου, έπαιζε με τις αντίστοιχες ομάδες του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Πειραιώς.

… και ξεκινάει ο αγώνας του γυμνασίου…
Καταρχήν και οι δύο ομάδες, αντικειμενικά, έπαιξαν πολύ καλά… δυναμικά, αλλά ωραία! Όμως εμείς, χάναμε 3-0. Και εκεί που φαινόταν ότι η πορεία του παιχνιδιού ήταν προδιαγεγραμμένη…  ξαφνικά… γίνεται η ανατροπή.

Με τρείς διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές παικτών… σε 5 περίπου λεπτά… σκοράραμε 3 φορές…!!! Απίστευτο.

Η έκπληξη στα μάτια των παικτών της άλλης ομάδας,  ήταν οφθαλμοφανής.

Από εκεί και πέρα όλα κύλισαν ομαλά… (για εμάς τουλάχιστον). Τα γκολ έπεφταν και πάλι βροχή… στην κυριολεξία το ένα μετά το άλλο.

Ο αγώνας γυμνασίου έληξε 7-3 και του λυκείου… (δεν θυμάμαι. Θα ρωτήσω και θα σας πω). Το μόνο που θυμάμαι πρόχειρα είναι ότι ο Ανδρέας που πάει Ε΄ δημοτικού, όχι μόνο έπαιξε στον αγώνα του λυκείου, αλλά έβαλε και γκολ!









1 σχόλιο:

  1. ειμαι παιχτρονη οπως φενεται και στο βιντεο!!(αργυρης βραχιωτης!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή