...δεν προλαβαίνουμε...


Μακάρι να είχε και άλλες ώρες η σημερινή ημέρα!

Λοιπόν, ξεκινάμε τη διήγηση…

Ακολουθεί και video από την έναρξη του πρωταθλήματος.



Καταρχήν στο Κατηχητικό μιλήσαμε για την παραβολή του Ασώτου. Μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να δούμε την παραβολή και σε dvd. Στη συνέχεια, αφού εξηγήσαμε τι είναι οι Παραβολές, αναλύσαμε τη στάση του κάθε προσώπου και καταλήξαμε στο πως ο Θεός μας περιμένει κάθε στιγμή να γυρίσουμε στην αγκαλιά του.
Ακολούθησε η καθιερωμένη  χειροτεχνία και στη συνέχεια οι εντατικές πρόβες για τον 5ο Διαγωνισμό Τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή (της Απόκρεω).
Εδώ τα πράγματα γίνονται δύσκολα…. Όλοι θέλουν την πρώτη θέση!!! Και εξ αυτής της αφορμής, είπαμε η κάθε ομάδα να παρουσιάσει ενώπιων των στελεχών, τους λόγους για τους οποίους αξίζει να κερδίσει την πρώτη θέση.
Και οι παρουσιάσεις πραγματικά είχαν πολύ γέλιο!!! Βέβαια νικητή δεν βγάλαμε, αλλά πρώτον γελάσαμε με την ψυχή μας και δεύτερον ανανεώσαμε την διαγωνιστική μας διάθεση – πρώτα ο Θεός – για την επόμενη Κυριακή. 
Στη συνέχεια η ομάδα αγοριών του Δημοτικού προπονήθηκε γιατί το μεσημέρι πήγαμε για παιχνίδι στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. Για το Πρωτάθλημα όμως, θα τα πούμε αύριο… (όπως καταλαβαίνεται χάσαμε… αν κερδίζαμε θα το γράφαμε σήμερα).
Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν…









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου